1991ikku1991 Voeg toe als vriend Stem topsite!
Bezoekers vandaag: 1 Bezoekers Totaal: 700 Punten deze maand: 0 Punten totaal: 7 Home - Inloggen - Aanmelden - Zoeken
- Vrienden


Profiel informatie
Naam bernedien 
Leeftijd 23
Woonplaats genemuiden 
Provincie Overijssel
Geslacht vrouw  
Msn / Icq msn 
Heeft webcam Nee 
Vrienden (totaal: 0)
voeg toe als vriendHome
Regels
Webmiss
Site
portofolio
Contest
Spotlights
Button
Stem&GB
Einde

Home

Hooi Gastjuuus... ! ...

Welkom op my site..   Cool dat je eehm kijkt, en leest..                          Ik heb een layout van: Amsterdamse club kids..                                     vin je het niet mooi ?? Dan heb je maar pech... :P                                   Verder veel plezier met lezen..  Weet niets meer te babbelen..

                                           ADIOS      

Regels

1. geen stome berichten !!!                                                     2. Stem mag aaltijd !!                                                               3.geen scheldwoorden A.U.B                                                 4.my site verder bekijken..                                                     

                   ADIOS

 

Webmiss

Naam: Nikischa                                                                                               Bijnaam: Kischaa                                                                                            Leeftijd: 11                                                                                                        Skool: ... Zuid...                                                                                                 Lievelings eten: PIZZA                                                                                    Lievelings Drinken: Cola                                                                                Lievelings kleur: Vel groen & Vel Roze                                                      Geboorte datum: 25-07-1997                                                                       Hobby',color6=
Gastenboek

Schrijf in gastenboek

Totaal: 5 berichten.


Naam: HaraldHeutink (12) Datum: 2007-01-06 17:24:49
nog 1: wat moet je doen als een belg een granaat gooit? pinnetje er uit treken en dan terug gooien.

Naam: HaraldHeutink (12) Datum: 2007-01-06 17:20:59
hier nog een mop: Zegt Jantje tegen zijn moeder: "Ik heb vader opgehangen op de zolder!" Zijn moeder gaat kijken en komt terug en zegt: "Vader hangt helemaal niet op de zolder!" Dan zegt Jantje: "1 April, hij hangt in de kelder !!!"

Naam: HaraldHeutink (12) Datum: 2007-01-06 17:19:23
nog een mop: Jantje: "Mamma, waarom heb je van die grijze haren?" Mamma: "Dat komt omdat kindjes heel ondeugend zijn." Jantje: "O, vandaar dat oma helemaal grijs is!"

Naam: HaraldHeutink (12) Datum: 2007-01-06 17:15:50
hier nog een mop: Roodkapje loopt door het bos en ziet opeens de grote boze wolf in de bosjes zitten. Ze loopt naar hem toe en zegt: "Maar grote boze wolf, wat heeft u kleine oogjes!?" Zegt de grote boze wolf: "Ga toch weg mens, ik zit te poepen."

Naam: HaraldHeutink (12) Datum: 2007-01-06 17:05:59
hier heb je een mop: Er zit een vrouw achter in een taxiauto, en ze wil wat vragen aan de taxi chaufeur. Dus tikt ze de taxichaufeur op zijn schouder. Die schrikt zo erg dat hij met een noodvaart een winkelstraat in scheurt, langs de winkelende mensen en komt midden op de stoep stil te staan. Zegt de vrouw "u hoeft niet zo te schrikken hoor, ik wou alleen maar wat vragen" antwoord de chaufeur: "sorry maar dit is mijn eerste dag als taxichaufeur. Hiervoor heb ik 25 jaar in een lijkauto gereden"!!!!