Cheatshabbo Voeg toe als vriend Stem topsite!
Bezoekers vandaag: 2 Bezoekers Totaal: 22964 Punten deze maand: 0 Punten totaal: 24 Home - Inloggen - Aanmelden - Zoeken
- Rijk worden op Habbo? Dat kan!Altijd al rijk willen worden op habbohotel zonder daar geen cent aan uit te geven?
 Hier ben jij op de goede website!

 Wat is Habbohotel eigenlijk? 
Habbohotel is een virtueel computerspel dat te spelen is op www.habbo.nl. Heel veel jongeren spelen dit spel en dagelijks zijn er ook zeker duizenden mensen online. Je kan meubels verzamelen, maar om die meubels te kopen moet je echt geld betalen. Namelijk 10 habbo credits voor maar liefst €1,60! Dan kan je je suf bellen, maar rijk word je niet. Daarvoor heb ik een oplossing bedacht, maar eerst leg ik uit hoe ik achter deze manier ben gekomen.Mijn habbohotel verleden & uitleg.
Ik ben Tom van Westerbroek en ben 26 jaar oud. Zelf ben ik geboren en getogen in Diemen. Toen ik 20 jaar oud was, volgens mij was dat in 2007/2008, werd ik benaderd via een kennis of ik bij Habbohotel wou gaan werken. Het eerste jaar  werkte ik voornamelijk op kantoor als finanancieel adviseur maar het laatste anderhalf jaar ben ik nog actief geweest als Moderator. In 2011 heb ik mijn huidige vriendin ontmoet en ben ik met haar geëmigreerd naar Portugal en heb ik samen met haar mijn eigen restaurant geopend in het stadje Braga. Dit had tot gevolg dat ik afscheid moest nemen van mijn baan bij Habbo-Hotel.

De truc voor gratis habbo-credits:
 Er zijn een paar dingen wat ik nog altijd weet van mijn tijd als moderator bij habbohotel. Eén ding daarvan is hoe Moderators snel aan credits konden komen, wanneer ze deze credits snel nodig hadden. Betalen ervoor doen ze natuurlijk niet, voor moderators is alles gratis! Ik ben erachter gekomen dat deze truc ook voor normale habbo's werkt, maar (bijna) niemand weet hoe dat moet, dus nu ga ik jullie dit uitleggen.


LET GOED OP!:
Log in op habbo op je eigen habbo-poppetje en druk dan boven in, op 'Credits-kopen'. Dan kan je kiezen tussen SMS en vaste telefoon. Voor het Sms systeem is er ook een trucje maar deze werkt helaas niet bij elke telefoon-provider. Vadaar dat ik deze niet aanraad maar ervoor kies om de vaste telefoon te gebruiken. Hiervan durf ik voor 100% zekere garantie te beloven dat het werkt!

bel 0909-8686
Als het goed is hoor je dan een bandje, wacht tot het bandje vraagt na je creditcode.
Voer dan je
EIGEN creditcode in. Deze kan je vinden als je ingelogd bent op je eigen habbopoppetje, vervolgens druk je op 'vaste telefoon' en daar vind u uw eigen 7 cijferige creditcode.

Wanneer het bandje zegt Toets 1 voor als de creditcode juist is, en toets 2 voor onjuist. druk dan op de 2 VAN ONJUIST.
Wanneer het bandje vraagt naar herhaling van de credit code, voer dan niet je eigen in maar de speciale MOD-Creditcode namelijk:

6472607

Druk dan wel op juist, en wacht het bandje af. Wanneer het klaar is en je kijkt in je portomornee heb je geen 10 credits ontvangen maar maarliefst 1150 credits! En de prijs? Helemaal gratis! In het begin van het bandje hoor je dat het gesprek € 0,80 cent kost p/m. Maar zodra je de MOD-Creditcode invoert op uw telefoon worden deze kosten automatisch gewist, met de simpele reden dat deze creditcode gebruikt wordt voor moderators die snel credits nodig hebben.Waarom eerst je eigen creditcode?
Op habbo hotel werken ze met een router, die automatisch credits stort op het habbopoppetje waarvan de creditcode ingevoerd wordt op de telefoon. Deze router moet weten op welke habbo de credits gestort moeten worden. Vandaar dat op de telefoon eerst je eigen creditcode ingevuld moet worden. Dat slaat de router op en als je daarna de MOD creditcode invoert, weet de router automatisch op welk account hij de 1150 credits moet storten.
Ik hoop oprecht dat jullie veel hebben aan dit trucje en dat jullie je niet meer helemaal blut hoeven te bellen voor dat mini-loontje van 10 credits.

 Vergeet niet dat Habbohotel altijd zal ontkennen dat er gratis habbo credits bestaan, met de simpele reden dat ze zo natuurlijk veel geld mislopen wanneer jij dit trucje doet omdat habbohotel hierdoor geen geld ontvangt!


Groeten, Tom van Westerbroek, ex habbo staff-lidGastenboek
(gastenboek gesloten)

Totaal: 3 berichten.


Naam: Boris1995 (213.233.244.106) Datum: 2010-06-05 14:17:55
YESS OMG BEDANKT!! Ik ging het gewoon een keertje proberen het werkt echt!!! Kun je misschien ook nog die SMS-code regelen ik ben echt blij ik ben nu super rijk YESsssssssssssss

Naam: xDicecream (14) Datum: 2010-01-23 16:46:17
In deze trucjes trap ik niet in , dankje. :)

Naam: Syndrome (13) Datum: 2010-01-23 16:34:50
Gelieve de reclame uit mijn gastenboek te houden a.u.b! x