snijden_in_jezelf Voeg toe als vriend Stem topsite!
Bezoekers vandaag: 3 Bezoekers Totaal: 8583 Punten deze maand: 0 Punten totaal: 3 Home - Inloggen - Aanmelden - Zoeken
- Vrienden


Profiel informatie
Naam LiLY . <3 
 
Leeftijd 0
Woonplaats HUG UNTiL YOUU DiEE . <3 
Provincie Drenthe
Geslacht vrouw  
Msn / Icq Lalalala . (aa'') 
Heeft webcam Nee 
Vrienden (totaal: 19)
Bekijk alle 19  -  voeg toe als vriend  • &toen was je imonline pagina gehackt . =|

      Maar Lily begint gewoon opnieuw . =)

 

Ten eerste ; dit is een pagina waarin ik mn gevoelens uit , waar ik mijn verhaal neerzet. en waar mensen kunnen kijken als ze hulp nodig hebben , of meer over snijden in jezelf willen weten , oftewel automutilatie .  Er is al heel wat gebeurt sinds ik deze imonline pagina heb gemaakt. maar ik begin gewoon bij het begin.

 

ik was twaalf jaar oud en ging naar de brugklas toe. ik had wel wat wonden overgehouden van de basisschool , maar ik was vast besloten om overnieuw te beginnen. ik dacht een geweldige tijd toe te gaan. maar voordat ik naar school toe ging ging het eigenlijk al mis. ik ging TL doen , en mijn twee zussen deden gymnasium en atheneum . ik voelde me gelijk al minder goed als hun, en mn vader had me eigenlijk op havo willen hebben.

Niet eens zo lang in mn nieuwe klas ging het al fout. ik had natuurlijk wel vriendinnen , maar de jongens uit mn klas konden me niet luchten of zien . misschien omdat ik niet over me heen liet lopen , omdat ik anders was, ik weet het niet. En ik werdt verliefd. &niet zo een beetje ook! ik had hert behoorlijk te pakken. Hij zat in de andere tl klas, maar hij zag me dus totaal niet staan.

 op een gegeven moment was dat gehaat van de jongens zo ver gegaan dat ik met al mn veredriet door het snijden er een aanvloog. Toen de mentor mij van die jongen had afgetrokken , rende ik huilend naar de wc. Melissa kwam naar me toe , en ze zei , anders vertel ik het aan Indra. dat was een ander meisje uit onze klas. Indra reageerde er gelijk heel anders op. Ze ging gelijk naar de mentor toe.

Dat was eerst wel irritant , want ik moest steeds mentor gesprekken houden maar ik was nog niet zo ver heen. dus ik kwam er van af.

Terugval.


Mijn eerste terugval deed echt pijn. Het ging niet veel beter in mn klas, zie riepen allemaal emo naar mij. ze stootte me allemaal uit. Niels kreeg verkering, en ik ging mezelf met haar vergelijken. ik voelde me lelijk. slecht. Op een gegeven moment hadden we gym, en ik had mezelf met een passer gesneden.  Ik had alleen een t-shirt ingepakt. dus ik had een verhaal opgehangen , van dat ik in het prikkeldraad was blijven hangen bij een vriendin. Op een gegeven moment zei indra zo; Lil, wat heb je op je arm? een vriendin waaraan ik had gezegd dat ik in het prikkeldraad had gezeten zei , ze is in het prikkeldraad blijven hangen, togh? Ja zei ik, dat klopt. Die zelfde middag zaten we bij de kluisjes, en ik moest haar zweren dat ik niet weer had gesneden. Dat deed ik.


Omdat ik had had gezworen geloofde ze me, maar ik voelde me natuurlijk wel ontzettend kut. ik voelde me alleen. ik wilde dat iemand het zou merken. ik ging op school naar de w.c , en sneed me zelfs daar. &uiteindelijk had ik de moet en het lef om naar Melissa te gaan. zei vertelde het weer aan Indra, en toen het op een gegeven moment te ver ging zijn ze naar de leerling begeleider gestapt. Het deed pijn. maar het was me gelukt. ik had gewonnen van het snijden.


ik heb daarna nog heel vaak gehad, dat ik op het punt stond een passer over mn arm te halen, maar met al die steun heb ik het gehaald. tot kort.


Melissa is afgestroomd, Indra kijkt niet meer naar me om. ik werdt steeds buiten school bedreigd, mn klas haat me nog steeds, en sluit me nog steeds buiten. ik heb thuis steeds ruzie met mn pa, en nu is er nog danny. Ik had me over Niels heen gezet. hij is een player. maar ik viel op een jongen uit mn klas, en niet zo een beetje ook! alleen hij zei tegen een vriendin, dat hij me lelijk vond. bij hem is het denk ik nog wel ergen als bij niels, want ik kan niet voor hem wegrennen. Ik denk dat hij me het meeste deed dat ik laatst een Stanley mesje heb gepakt, en me een paar weken lang zo erg heb gesneden dat ik littekens heb, en dat het gigantisch bloedde.


Als je je iedere dag door je kut leven op school heen moet slaan, dan leer je vanzelf je emoties te blokkeren. je stopt je verdriet , je pijn, je wanhoop weg. zodat die haters op school het niet merken. maar het sloopt je, je moet je toch kunnen uiten. door te snijden. misschien deed ikhet wel om me te straffen , omdat ik dacht dat het mijn verdiende loon was. ik weet het niet. ik heb me al een week of twee niet meer gesneden, maar ik denk niet dat ik dit lang vol houd. ik hoop , dat ik geluk kan vinden, er vrede mee kan krijgen. ik weet het eventjes niet.


tips om er van af te komen.

- Praat!  Het lucht op erover te praten, je kan dit niet alleen. er zijn wel mensen op school, of vriendinnen die om jou geven en je willen helpen.

- Als je neiging voelt tot pijn, zoek afleiding! ik maak gedichten, of luister tokio hotel. Als je dan nog die pijn MOET voelen, pak dan een ijs klontje. als je dat lang genoeg tegen je pols drukt, voel je ook pijn. maar dan zonder schade.

- Gooi weg waar je mee snijd. Je moet sterker zijn dan dat object waar je mee snijd. Op een gegeven moment kun je alleen nog maar aan je mesje denken. je krijgt er een soort band mee. Voorkom dit, wees sterken dan dat.

- Vergeet niet, dat je het waart bent. Er zijn mensen die om je geven! ookal laten ze dat niet merken. de pijn blijft niet voor altijd.

- Probeer suïcidale gedachten weg te duwen. of vertel ze aan iemand. Je moet proberen van iedere stap die je zet te genieten. al is die nog zo zwaar. zoek de positiefe kanten van je leven op, doe dingen waar je plezier in hebt !


snij je jezelf ? maar , dat doet toch pijn?

Voor de mensen die niet snijden , maar het proberen te begrijpen. dit soort dingen vraag je je vast af, maar mensen die snijden, snijden niet voor de lol of voor de kick! Het is toch erg, dat iemand zo veel wanhoop en verdriet voelt, dat diegene zichzelf moet pijnigen ? want in jezelf snijden maakt een stof los in je lichaam, waardoor je je beter voelt. het werkt als drugs, je kunt het heel moeilijk stoppen. Als mensen ver zijn met snijden , zoek dan professionele hulp. en snijd je vriendin zich? neem haar mee voor leuke dingen, verwen haar, luister goed naar haar problemen. ook al heb je dat al 100x gehoord, zoek naar een oplossing voor haar problemen.

redenen om jezelf te snijden.

mensen doen het niet voor de lol, maar waarom dan wel?

- om zichzelf te straffen.
- om spanningen kwijt te raken.
- om pijn die je voelt ook lichamelijk te voelen.
- om andere vreselijke dingen te vergeten.
- om het gevoel te hebben dat zij zelf bepalen wanneer ze pijn voelen en wanneer niet.
- om een leeg gevoel wat je van binnen voelt, op te vullen.
- om gevoelens te uiten die op een andere manier niet geuit kunnen worden.
- om zichzelf tegen ergere dingen te beschermen.

Ik heb steun gehad aan die lieve imo berichten!
Als jij er ook over wilt praten of advies nodig hebt,
zet maar in het GB !

&Als je klachten hebt over de site, okaay dat mag natuurlijk ! =) maar je hoeft echt niet kansloos te gaan doen in mn GB, want dat kan ik dus niet gebruiken.

Kusyaa .
Lily .        <3

 

 

Waaaaah dude's, help ! mn leven licht nog erger op puinzooi dan eerst! ik heb erg de behoefte naar een stanley mes te grijpen. Woensdag, vijf november 08. een van de fucked upste dagen uit mn leven. Omdat ik slecht slaap, slecht eet, weinig energie heb kom ik vaak te laat. Ik moet dus naar bureau halt! Of te wel; mn ouders worden hysterisch, ik mag de eerste paar maanden niets meer. Ik haat mezelf echt 

' ik ben always moe. ' ik wordt gepest. ' niemand snapt mij. ' ik sta er alleen voor. ' ik heb liefdesverdriet ' ik moet naar bureau halt ' ik heb steeds ruzie met mn ouders. ' ik voel continu de neiging mezelf te snijden . Dude, wat moet ik hier nou mee doen? ik durf het niet aan mn ouders te vertellen. HELP !                   
Gastenboek

Schrijf in gastenboek

Totaal: 110 berichten.


Naam: Dhanielle@live.nl (86.92.196.204) Datum: 2008-11-17 16:20:31
Mooi! Ik vind het echt knap dat je je gevoelens durft te uiten. Ook die tips fijn!. xoxoDanielle.

Naam: AFFECTING (13) Datum: 2008-11-02 21:12:39
Omg wat een imo naam -.-

Naam: Criminallcoco (86) Datum: 2008-10-12 18:22:50
Stoer van je dat je je verhaal zo durft te vertellen best heftig zeg..xoxo

Naam: Iemand die liever zijn naam niet wil ver (82.72.56.22) Datum: 2008-09-20 13:42:01
Héé! ik vind het heel dapper van je dat je dit op imonline durft te zetten! Ik heb precies hetzelfde... alleen kleed ik me normaal enz. ik heb het laatst tegen mijn moeder verteld. zij doet nu harstikke raar. ik heb de neiging om weer te beginnen met het snijden. maar ik weerhoud mezelf ervan. het enige verschil met jouw verhaal is dat ik er dus niet vanaf ben en ik heb geen goeie vriendinnen die me steunen... heb jij nog tips?

Naam: Tokiio-Hotel-4evr (12) Datum: 2008-08-24 16:54:03
OMG, dankjewel! echt heeel erg bedankt dat je me helpt! ik ga het proberen duidelijk te maken. en dan laat ik je weten hoe het is gegaan. xxx

Naam: Tokiio-Hotel-4evr (12) Datum: 2008-08-18 19:11:13
Hey'hey. jaa ik zal ze dat proberen duidelijk te maken. echt heel erg bedantk voor al je hulp ensoo. maar het lijkt wel alsof ik er niet bovenop kom. ik hep zoiets van; 'Ik ben nu toch al verpest'. kuuuuss.'

Naam: Nonkelx3 (0) Datum: 2008-08-14 15:13:48
Hee.

Naam: heb geen imo site maargoed ik heet els (87.211.96.109) Datum: 2008-08-13 23:02:37
ik ben 13 en ik zit in de tweede en zon jongen uit mn klas werd gepest omdat ie toevallig emo is.op een dag kon ik er egt niet meer tegen en viel ik uit op die emo haterz sins dien zijn wij (ik en die jongen) goeie vrienden en ik heb m geholpen niet meer te snijden(ben trots op mezelf XD)

Naam:  (81.83.149.41) Datum: 2008-08-04 14:51:53
ik snap niet waarom je zo een site maakt. Volgens my ben je gewoon een wannabe scene of emo :)

Naam: naomy (80.56.248.43) Datum: 2008-07-27 16:39:30
Super dat je voor emo's opkomt! snap niet dat sommige mensen emo's haten!!!! P.S leuke saait

Naam: Alexandra (212.64.115.233) Datum: 2008-05-20 19:38:54
Heey, echt leuk dat je voor de EMO's op komt. maar ik ken dat niet, en ik vind et heel k*t enzo maar ja iedereen heeft zn mening over EMO's zelf vind ik et gewoon normaal.. ik ken et niet . Maar iedereen word gepest .. en ik zelf denk dat je nooit emohaterz weg kan jagen maar ik wens je wel succes xx alexandra

Naam: x__RAWR (13) Datum: 2008-04-07 16:36:21
Wow, goed da je hebt weten te stoppen! Ik ken ook iemand die dat doet maar als ik zeg dat ze moet stoppen luisterd ze niet, ik weet dus ook niet wat ik met dr moet. DOOEGG

Naam: ROCKxTHIS (81.242.135.234) Datum: 2008-04-05 18:28:09
ga toch bij de drama-wannabe-emo-ikhebaandachtnodig club! je bent zoo kinderachtig, doe alsjeblieft iets met je leven

Naam: devilxfromxhell (18) Datum: 2008-04-03 21:22:10
klokje badeend kan je ophalen!

Naam: billheid (0) Datum: 2008-03-22 17:45:20
Ik heb op je gestemt

Naam: billheid (0) Datum: 2008-03-22 17:39:18
Moooie site RESPECT

Naam: Judith_Love (16) Datum: 2008-03-20 22:59:15
Halloowww... Gedichtje I grab my knife, as i hate my f*king life..! Groetjess...Judith ps: gaat niet over mij hoor

Naam: Just_A_Little_Emo (14) Datum: 2008-03-20 16:36:44
hee Ik vind je site echt kei goed heel stoer dat je mensen wil helpen die problemen hebben met snijden respect xxx Nikki

Naam: _The-ONly- (13) Datum: 2008-03-18 16:02:35
Heeeeeej. :D super leuke site joh!! kom ook eff op die fan mij kijken doeg xxx jes van iris

Naam: ROCKxTHIS (81.242.138.62) Datum: 2008-03-06 21:23:51
euh.. ben jij een kleuter ofzo? omdat ik plaatjes van je kopier ben ik niet emo zeg je! waar slaat dat nu weer op????

Naam: tommieblaster (212.123.137.123) Datum: 2008-02-24 17:44:23
Chill,man!!had je dat allemaal tegen mij of tegen dat gecupiecake

Naam: x__astridd (14) Datum: 2008-02-20 16:52:56
Wat een verhaal en ik vind het ook een beete zie;ig

Naam: Totgeliebt (13) Datum: 2008-02-11 18:06:07
Hele mooie site! Ik vind het echt knap van je dat je er over durft te praten enzo! Respect! Ik denk soms ook wel eens om zo iets te doen, als ik heel verdrietig ben, maar ik heb gelukkig nog nooit zo iets gedaan.. Nog heel veel sterkte ( als je die nog nodig hebt tenminste) xx

Naam: PrettyxWorld (13) Datum: 2008-02-10 16:18:30
sorry jou cpycat kan niet op mijn buttonwall omdat ze geen BUTTON heeft doei.

Naam: soraya1994 (14) Datum: 2008-02-08 18:13:19
heaay... ben jij er nu helemaal vanaf of niet? ikzelf zit er namelijk zelf ook mee, ben ooit begonnen, maar k kan niet stoppen, heb al je tips opgevolgt, en ik heb je ook toegevoegd op msn, maar daar kwam maar geen reactie uit... ik hoop dat je me kunt helpen. groetjes Soraya, anders voeg jij mij toe: Soraya94_girlpower@hotmail.com

Naam: BABYSTARR- (16) Datum: 2008-02-08 17:38:50
goed van je dat je er zo over durft te vertelle en dat je kan late inzien waar mense mee bezig zijn:) xxx.

Naam: xTROELALAA (12) Datum: 2008-02-07 19:45:06
Wow.... Echt een super interessante en hippe site! XXX

Naam: Rawwr_Dino (12) Datum: 2008-02-07 13:02:34
Jou verhaal is bijna hetzelfde als mijn verhaal! meg

Naam: Rawwr_Dino (12) Datum: 2008-02-07 12:54:43
HEEE! OMG ik lieft jou site! ik ben zelf emoooo en nogwat xD

Naam: x__astridd (14) Datum: 2008-02-06 19:09:06
Mooien site!