WeLoveR0ck Voeg toe als vriend Stem topsite!
Bezoekers vandaag: 2 Bezoekers Totaal: 13655 Punten deze maand: 0 Punten totaal: 21 Home - Inloggen - Aanmelden - Zoeken
- Profiel


Profiel informatie
Naam Manon 
 
Leeftijd 21
Woonplaats Daar 
Provincie Noord Brabant
Geslacht vrouw  
Msn / Icq Just Ask 
Heeft webcam Nee 
Vrienden (totaal: 39)
Bekijk alle 39  -  voeg toe als vriendImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Welkom

 


Bands:

Linkin Park

    Linkin Park is een rockband uit Agoura Hills, Californi, bekend om onder andere "In the End", "Breaking the Habit", "Numb/Encore" en recentelijk "Shadow of the Day". De band is opgericht in 1996 en heeft sindsdien wereldwijd meer dan 50 miljoen albums verkocht en twee Grammy's gewonnen.Het succes begon in 2000 met hun debuutalbum Hybrid Theory, die de diamanten status kreeg. Het tweede studioalbum Meteora ging verder waar Hybrid Theory was gebleven maar was minder succesvol. De band staat bekend om hun radiovriendelijke nu-metal stijl dat vooral in de eerste twee albums te horen zijn. In het in 2007 uitgebrachte Minutes to Midnight ging de band een andere richting op, waar de nadruk op experimenteren met muziekstijlen lag.Linkin Park heeft in het verleden met vesrchillende artiesten gewerkt, waaronder Jay-Z.

  

 

  Sum 41

Sum 41 is een Canadese punkrock band. De band is op de 41ste dag van de zomer in 1996 opgericht, vandaar de naam. De band komt uit Ajax, Ontario.

Sum 41 sloot een platencontract af met Island Records en in 2000 kwam hun eerste EP uit: Half hour of power. Hun doorbraak kwam echter met hun album All Killer No Filler, met de hits Fat Lip en In Too Deep. Een tour van meer dan een jaar volgde, waarin Sum 41 onder andere voor Blink-182 opende.

Op 26 november 2002 kwam het nieuwe album Does This Look Infected uit. Hoewel de stijl redelijk leek op de stijl van All Killer No Filler, was het iets heftiger dan het voorgaande album. Dit album was eveneens behoorlijk succesvol, met de singles Still Waiting, The Hell Song, en Over My Head (Better Off Dead). 


 

 

 

Simple Plan

Simple Plan is een Canadese punkband uit Montréal, gevormd in 1999. De bekendste nummers van de band zijn "Shut Up!", "Welcome To My Life" en "When I'm Gone ".

Simple Plan is gevormd in Montréal, Canada. Het begon eigenlijk allemaal met een bandje genaamd "Reset". Pierre Bouvier en Chuck Comeau begonnen de band op 13-jarige leeftijd. Pierre zong in deze band en Chuck speelde drums. Ze hadden enig succes want er is wel een album (1997) uitgebracht maar Chuck besloot zich te concentreren op zijn studie. Zij stapten uit de band, maar 2 jaar later in 1999 stichtte hij een nieuwe band. Opnieuw met Pierre maar nu ook met schoolgenoten Sebastien Lefebvre en Jeff Stinco. David Desrosiers nam Pierre’s plaats in Reset over. David verliet kort hierna ook Reset om zich bij Pierre, Chuck, Seb en Jeff te voegen. Simple Plan was geboren.

 

 

 

Green Day

Green Day is een Amerikaanse punkband uit Oakland, Californi

Green Day werd in 1986 opgericht in Californië door zanger/gitarist Billie Joe Armstrong en basgitarist Mike Dirnt, onder de naam Sweet Children. Billie Joe en Mike ontmoetten elkaar in de kantine van de John Sweet High School. Ze kregen een drummer, genaamd John Kiffmeyer (ook wel bekend als Al Sobrante). Samen vormden ze de band Sweet Children. In oktober 1989 verliet John Kiffmeyer de band, en veranderde de bandnaam in Green Day. De vervangende drummer was de in Frankfurt, Duitsland, geboren drummer Tré Cool (echte naam Frank Edwin Wright III).

Ze braken in 1994 wereldwijd door met het nummer Basket Case van hun album Dookie. Daarna volgden nog vele hits, met name in de States. In 2004 kwam hun album 'American Idiot' uit, hun grootste succes tot nu toe. Het album wordt vaak omschreven als een 'punk rock opera'. Het album volgt een verhaal van een rebelse jongen die niet goed weet waar hij op dit moment in het leven staat en hoe het verder moet. Het album kwam binnen op nummer 1 en scoorde een Grammy voor Best Rock Album in 2005. Hun grootste tour was de recentste. Daar speelden ze op 2 dagen meer dan 130.000 man bijeen in de National Bowl in Milton Keynes, Engeland. Dat optreden staat op hun Live-dvd en cd Bullet In A Bible.

 

Fall Out Boy

Fall Out Boy is een Amerikaanse band die muziek produceert uit het genre alternative rock met invloeden uit de poppunk. De band ontstond in 2001 in Wilmette, vlakbij Chicago.

Bandleden

Patrick Stump (Patrick Martin Stumph, geboren op 27 april 1984) - leadzanger en Gitaar

Pete Wentz (Peter Lewis Kingston Wentz III, geboren op 6 juni 1979) - basgitaar en achtergrond zanger

Joe Trohman (Joseph Mark Trohman, geboren op 1 september 1984) - leadgitaar

Andy Hurley (Andrew John Hurley, geboren op 31 mei 1980) - drums

 

 

 http://www.imonline.nl/get_page.php?&uid=869958

Een andere pagina van mij

Good Charlotte

Good Charlotte is een Amerikaanse poppunkrock band uit Waldorf.

 

    

Good Charlotte ontstond toen de tweeling Joel en Benji een bandje wilden beginnen waar ze al snel genoeg mensen voor hadden. De naam komt van een beroemd Amerikaans kinderboek.

De uit Maryland afkomstige Good Charlotte vergelijkt zich liever niet met een andere band. Sinds hun ontdekking tijdens een tour met Lit heeft de bands drie succesalbums gemaakt en sinds de hitsingle Lifestyles Of The Rich And Famous zijn ze ook in Europa populair.

De basis voor de band werd gelegd op 11 maart 1979 met de geboorte van de tweeling Joel Rueben Madden en Benjamin Levi Madden. Ze groeiden op in het stadje Waldorf, Maryland. Het gezin Madden was een allesbehalve normaal gezin en op het moment dat het allemaal vreselijk fout ging ontdekten Benji en Joel de muziek. Zonder de muziek, die ze door hun oudere broer Josh leerden kennen, was de tweeling volgens eigen zeggen in de criminaliteit terechtgekomen.

Op hun zestiende leerde Benji zichzelf gitaar spelen en begon Joel met zingen. Ze hadden nooit één muziekles gehad, toch lukte het ze om zelf nummers te schrijven en daarbij muziek te maken. Op school leerden ze William Martin (geboren 15 juni 1981 in Naptown) en Paul Thomas (geboren 5 oktober 1980 in Waldorf) kennen. Na school besloten ze met z'n vieren muziek te maken en zo ontstond halverwege de jaren negentig een bandje...

 

 

    Nickelback

Nickelback is een Canadese neogrungeband opgericht in 1995. De naam is afkomstig van de nickel (geldstuk), die Mike Kroeger vaak als wisselgeld terug moest geven aan klanten bij zijn baan in een koffiehuis. De kern van de band is afkomstig van Hanna, Alberta. De groep werkt nu vanuit Vancouver, Brits-Columbia.

Nickelbacks doorbraak werd geholpen door het feit dat de Canadese wet bepaalde dat een bepaald percentage muziek op de radio afkomstig moest zijn van Canadese bands.

De single Hero van de soundtrack van de Spiderman film werd gezongen door Nickelbacks Chad Kroeger en Saliva's Josey Scott.

Nickelback bracht op 11 september 2001 het album Silver side up uit, waarmee ze internationaal doorbraken. Die morgen waren ze in hun toerbus op slechts 15 kilometer afstand van waar United Airlines-vlucht 93 neerstortte als gevolg van de terroristische aanslagen op de Verenigde Staten van Amerika . Voor sommigen is de eerste single van dit album, How you remind me een soort ode aan de omgekomen Amerikanen en werd het de meest gespeelde song in de VS van 2001 en een groot deel van 2002.

In februari 2005 kondigde de band aan, dat de drummer Ryan Vikedal de band had verlaten om onbekende redenen. Dat was de officiële tekst, maar in een later interview vertelde Vikedal dat hij zich uit de band gezet voelde, omdat hij niet "Het soort drummer" was die de band nodig had. Dit bevreemdde Vikedal en vele fans nogal omdat hij mede gezorgd had voor het succes van albums als Silver side up en The long road.

In maart 2005 werd bekendgemaakt, dat 3 Doors Down drummer Daniel Adair de nieuwe drummer werd.

Het nieuwe album All the right reasons werd uitgebracht op 4 oktober 2005. De eerste single heet Photograph, de tweede Far away de derde Savin' me en de vierde If everyone cared. Ook Animals en Rockstar werden uitgebracht als single maar alleen in de VS en Australië. De laatste single van het album heet Side of a bullet en is een eerbetoon aan de neergeschoten gitarist van Pantera, Dimebag Darrell.

In 2006 stond de band in het voorprogramma van de band Bon Jovi tijdens hun Have A Nice Day-toer. Momenteel is de groep bezig aan het schrijven van nieuw materiaal voor een nieuw album dat eind 2007/begin 2008 uitgebracht zal worden.

In 2007 brengt de groep een special edition uit van All the right reasons met daarop 3 live tracks uit Atlanta: follow you home, photograph en animals.

Op 16 oktober 2007 verschijnt het album Ultimate Santana van Santana met een samenwerking met Chad Kroeger, de zanger van Nickelback. Het nummer heet Into The Night en wordt geschreven en gezongen door Chad zelf.

 

30 Seconds To Mars

30 Seconds to Mars is een alternatieve rockband, met acteur Jared Leto als frontman.

 

 

30 Seconds to Mars is opgericht in 1998 door Jared Leto en zijn broer Shannon Leto. De afgelopen jaren wijzigde de bezetting van de band verschillende malen. Naast de broers Leto is momenteel het enige vaste bandlid Tomo Milicevic. Sinds het vertrek van bassist Matt Wachter, die de band verliet om persoonlijke redenen,wordt de band bij liveconcerten aangevuld met bassist Tim Kelleher. Alhoewel Jared een bekende Hollywoodacteur is, wil hij deze roem niet gebruiken om zijn band te promoten. Zo weigert de band zelfs te spelen op plaatsen die Jareds roem gebruiken om de show te promoten.

30 Seconds to Mars' eerste album, 30 Seconds To Mars, geproduceerd door Bob Ezrin, kwam uit in 2002. Het tweede album, A Beautiful Lie, kwam uit in 2005 en was succesvoller dan het eerste album en betekende de internationale doorbraak van de band. Dit album is geproduceerd door Josh Abraham, die ook met Linkin Park, Orgy en Velvet Revolver heeft gewerkt. Omdat A Beautiful Lie vijf maanden voor de releasedatum uitlekte besloot de band twee bonus tracks toe te voegen: "Battle of One" and "Hunter" (een cover van het liedje van Björk met dezelfde titel). Om het album nog verder te promoten deed de band in een paar albums "golden passes", waarmee de eigenaar van de cd toegang krijgt tot concerten van 30 Seconds to Mars, waarbij ze ook backstage mogen.

 

 

 

My Chemical Romance

My Chemical Romance (vaak MCR of My Chem genoemd) is een Amerikaanse band uit New Jersey. Een week na de terroristische aanslagen op 11 september 2001 is het gevormd door frontman Gerard Way en ex-drummer Matt Pelissier. Kort daarna kwamen Ray Toro en Gerard's broer Mikey Way bij de band. In 2004 ging Matt Pelissier uit de band en werd vervangen door Bob Bryar uit Chicago. Over de muziekstijl van de band bestaan verschillende meningen. In de media wordt de band regelmatig beschreven als emocore, indie, poppunk of post-hardcore of kort gezegd hardrock. Hun bandnaam hebben ze overgenomen van het boek "Ecstasy, Three Tales of Chemical Romance" van Irvine Welsh.

 

 

 

Tokio Hotel

 

Tokio Hotel is een poprockband uit Magdeburg (Duitsland). De band is in 2001 opgericht onder de naam 'Devilish' door de tweelingbroers Bill en Tom Kaulitz (geboren op 1 september 1989), samen met Gustav Schäfer (8 september 1988) en Georg Listing (31 maart 1987), nadat ze elkaar bij een optreden ontmoetten. Bill en Tom Kaulitz maken naar eigen zeggen al vanaf hun negende muziek, naar het voorbeeld van hun stiefvader. Gustav Schäfer en Georg Listing kennen elkaar van muziekles. Nadat Bill Kaulitz meegedaan had aan het programma "Kinder-Star-Search" werd de band in 2003 ontdekt door de Duitse muziekproducent Peter Hoffmann. Tokio Hotel kreeg een platencontract bij de platenmaatschappij Sony BMG, en in 2005 bij Universal Music Group. Tokio Hotel kan inmiddels nergens meer verschijnen zonder dat de band grote groepen gillende tienermeisjes aantrekt. De groep wordt ook vaak gezien als dé groep die opkomt onder de noemer emo (jongerencultuur).

 
 

 

 
 


 
 
   
 

  

 

 
   

 

Paramore

Paramore is een poppunkband[1] uit Franklin, Tennessee. De band bestaat uit leadzangeres Hayley Williams, gitarist Josh Farro, bassist Jeremy Davis en drummer Zac Farro.

De band is gevormd door 4 leden: de broers Josh en Zac Farro, Jeremy Davis en Hayley Williams. Op 13-jarige leeftijd verhuisde Williams van Meridan, Mississippi naar een buitenwijk van Nashville, waar ze de broers Farro ontmoette.

In april 2005 tekende de band bij de platenmaatschappij 'Fueled by Ramen'. Datzelfde jaar kwam het album All We Know Is Falling van Paramore uit, inmiddels hebben ze een nieuw album uitgebracht dat sinds juni 2007 in de schappen ligt: RIOT!. Dit album kwam in de albumlijst binnen op positie.

 

 

 

Panic at the Disco

In 2005 werd het debuutalbum A Fever You Can't Sweat Out uitgebracht en kwam in de Amerikaanse hitlijst Billboard 200 doordat er ongeveer 800.000 cd's van waren verkocht. De eerste single "The Only Difference Between Martyrdom and Suicide Is Press Coverage" werd alleen in de Verenigde Staten als radiosingle uitgebracht. De band brak door met de single "I Write Sins, Not Tragedies" in 2006. De band kreeg in Nederland steun door TMF en MTV. Zo kreeg de derde single "But It's Better If You Do" veel promotie, maar dat niet omzette in lijstsucces. In de Verenigde Staten werden "Lying Is the Most Fun a Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off" en "Build God, Then We'll Talk" nog uitgebracht, maar in Nederland beleef het aantal singles op twee staan.Over de de muziek kan getwist worden, sommigen rekenen het tot emo en ook wordt er punk genoemd. Ook komt techno voor in hun muziek. Volgens de band zijn maken ze 'gewoon rock' en noemen ze de verwijzing naar emo "Bullshit

 

  •  
  •  
  •  


 

Alex Evans   

              

     

My Future Husband

    
   

Home

Image and video hosting by TinyPic

 

Statics

Rules

Credits

Freestuff

   

       Image and video hosting by TinyPic Gastenboek

Schrijf in gastenboek

Totaal: 199 berichten.


Naam: JimmiXzS (188.143.232.34) Datum: 2016-10-14 01:58:36
r2Zu9P http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: Marlin (188.143.232.70) Datum: 2016-03-22 14:10:05
I read a lot buy propecia online NOTES: Pedroia had started 151 of the team's initial 152 games. He pinch-hit in the seventh and struck out. "The hardest thing is he's not going to know what to do," Farrell said, joking before the game. "He may end up back on the field because we want to get him the heck out of the dugout." ... Middlebrooks knew things would be a different in his debut at first. "I've never played first in my life," he said, standing on the field after batting practice. "The hardest thing for me is going to be how to try and hold the runners on, which way to stand with my footwork." ... Red Sox CF Jacoby Ellsbury, sidelined for his 14th straight game with a broken small bone in his right foot, ran and hit in the cage. The club is planning for his return before the end of the regular season. ... Felix Doubront (10-6, 4.15 ERA) goes for Boston against R.A. Dickey (13-12, 4.21 ERA) in the series â?? and Boston's homeâ?? finale Sunday.

Naam: Willard (188.143.232.70) Datum: 2016-03-09 06:50:47
A jiffy bag comprar viagra genrico no brasil We now need to verify this email address. Please review our Terms and Conditions and Privacy Policy below and then click Verify Email. You will then receive an email at this address. Just click the link in the email, and the verification will be complete.

Naam: Tobias (188.143.232.11) Datum: 2016-03-09 06:15:55
How many more years do you have to go? viagra softabls The Department of Health said ministers were taking "bold and radical steps to transform the way out-of-hospital care is delivered" in an effort to relieve pressure on the NHS, including a named GP being in charge of every elderly patient's care, the integration of health and social care and better use of electronic health records and care plans.

Naam:  (188.143.232.11) Datum: 2016-03-09 04:06:48
There's a three month trial period jual virectin A festive crowd estimated by organizers and the Vatican to be more than 3 million strong, including many who slept in the area and local residents who poured out of homes and buses, turned out to see the Argentine pope on the final day of his week-long trip.

Naam: Ashton (188.143.232.34) Datum: 2016-03-09 01:13:36
Could you give me some smaller notes? olanzapine high dose But more economic stimulus in Britain in the form of assetpurchases looks unlikely for now, as the two policymakers whobacked it earlier this year - Paul Fisher and David Miles - havesaid they would prefer to keep it in reserve in case the economyweakens.

Naam: Randall (188.143.232.40) Datum: 2016-02-29 05:53:16
This is your employment contract best place buy cialis online uk In Seoul's upscale Gangnam neighborhood, made famous by pop star Psy's viral music video, government curbs on real-estate lending froze a market in which home prices had been rising as fast as 25% a year.

Naam: Stephanie (188.143.232.40) Datum: 2016-02-28 08:34:57
Which team do you support? buy cialis black online Prices of dynamic random access memory (DRAM) chips, used mainly in computers, have jumped nearly 90 percent so far this year. NAND chips, which are used in mobile devices to store data, are also widely expected to be in short supply.

Naam: Mark (188.143.232.11) Datum: 2016-02-05 04:42:54
32qLoD http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: Mark (188.143.232.11) Datum: 2016-02-05 04:38:14
1yOq3c http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: matt (188.143.232.10) Datum: 2015-08-13 00:28:42
bfu6vM http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: Bradley (188.143.232.41) Datum: 2015-08-09 00:05:07
hwNf9I http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: Bradley (188.143.232.22) Datum: 2015-08-08 19:10:02
L0P7ZQ http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: Bradley (188.143.232.34) Datum: 2015-08-07 20:12:45
Lg4uct http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: kkitzsuhv (77.244.76.218) Datum: 2015-05-24 11:57:59
3XY6Xb lepmiqezrjdp, [url=http://wabuvsqbxivf.com/]wabuvsqbxivf[/url], [link=http://bnajaiwcfgxx.com/]bnajaiwcfgxx[/link], http://czapiyfbaxre.com/

Naam: djliumknnx (117.169.1.19) Datum: 2015-05-11 07:13:33
dZkV1o qftmtzzeuibj, [url=http://umwbacywhffc.com/]umwbacywhffc[/url], [link=http://rhegoqyrhzdz.com/]rhegoqyrhzdz[/link], http://bojxhkcbldtk.com/

Naam: samuel (188.143.232.14) Datum: 2015-05-06 02:07:22
dOGEew http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: marcus (188.143.232.21) Datum: 2015-05-04 09:06:55
kQdtzG http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: samuel (188.143.232.14) Datum: 2015-05-02 08:13:27
Ue1b4C http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: chaba (188.143.232.13) Datum: 2015-05-01 10:59:16
b2TqZr http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: gordon (176.10.104.227) Datum: 2015-04-24 06:23:25
TK5ZJk http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: samuel (62.210.122.209) Datum: 2015-01-07 21:09:05
30dw3S http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

Naam: sally (62.210.122.209) Datum: 2015-01-05 05:38:58
qeWWCE http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com

Naam: john (37.187.144.114) Datum: 2015-01-02 12:43:49
xCVBoF http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com

Naam: syksvs (82.119.125.42) Datum: 2014-12-20 17:41:57
ZeJ5bu twqosnjiqwmn, [url=http://gfjnfvmpodyu.com/]gfjnfvmpodyu[/url], [link=http://gpijgmksvukn.com/]gpijgmksvukn[/link], http://jsphucnzkyas.com/

Naam: Williams (62.210.152.149) Datum: 2014-12-09 09:43:19
I wanted to live abroad paxil film tablet 20 mg 28 tb This Thanksgiving, if you're thinking about what you're thankful for, don't forget to think about your workplace. Even if you're not thrilled with your job and don't get along with your boss, there are some key elements of the workplace that we can all be thankful for.

Naam: Stefan (62.210.152.149) Datum: 2014-12-09 07:00:12
Go travelling zithromax order British Athletics performance director Neil Black added: "We fully support Jack in what has obviously been a tough decision and I'm really pleased that he has been open about his reasons.

Naam: Sterling (62.210.152.149) Datum: 2014-12-01 05:36:09
very best job himcolin gel himalaya Ristroph said the prototype is limited by its dependence on an external power source that restricts maneuverability, either autonomously or through remote control, and admitted that the device is still far away from becoming a practical robot, but the new results provide a blueprint for designing more sophisticated and complex robots in future.

Naam: Mary (62.210.152.149) Datum: 2014-11-30 11:17:27
Hello good day tadapox tadalafil+dapoxetine Mr Oliver started his business with just £400 of savings. In the early days, he made all the products himself. However, manufacturing is now being moved to Derby. “I want to keep making it in the UK,” he said.

Naam: Mya (62.210.152.149) Datum: 2014-11-29 06:55:39
A financial advisor cialis dapoxetine Clarke was fined 20% of his match fee by the ICC after a stump microphone picked him up warning Anderson to "get ready for a fucking broken arm" as he prepared to face a short-pitched barrage from Mitchell Johnson.