Beautifulwebsite Voeg toe als vriend Stem topsite!
Bezoekers vandaag: 2 Bezoekers Totaal: 2431 Punten deze maand: 0 Punten totaal: 2 Home - Inloggen - Aanmelden - Zoeken
- Profiel


Profiel informatie
Naam Sylvie 
 
Leeftijd 21
Woonplaats Nederland 
Provincie Utrecht
Geslacht vrouw  
Msn / Icq shiirmissietokkiej@hotmail.com 
Heeft webcam Ja 
Vrienden (totaal: 2)
voeg toe als vriend** http://www.facebook.com/christineshiirlovesdanikupers.cornelia HEEI! DIT IS MIJN PROFIEL! LEUK DAT JE KIJKT :-) Op mijn profiel zul je onder andere: > Informatie vinden over mijn producten :) > Zien waar mijn profiel over gaat:) >Weten hoe jij in contact met mij kunt komen:) >Wat ik voor jou kan betekenen:) Mijn naam is Shirley :) Ik word graag Shiir genoemd:) Ik ben bekend van imonline maar krijg sommige dingen niet goed voor elkaar:( In deze profiel zal je leuke dingen zien en je vermaken! Vragen kan je altijd stellen ;) Dat meisje op de foto ben ik :) Aangezien ik al heel lang niet meer op imonline zat, heb ik iets leuk te melden :) Spaar jij magazines? Dan ben ben je aan het juiste adres!!! Ik lees ze namelijk wel, maar om rotzooi te voorkomen, gooi ik het meestal weg :( Dat is best zonde, dus ik dacht : Waarom verkoop ik het niet gewoon? Als je interesse heb, Stuur een email of een berichtje!. Ben je niet van het sparen? Dan mag je altijd bestellen!:D Op deze website zul je meer informatie over De bladen krijgen Geniet! :)
Hier de tekst in het tekst vak
EIGENLIJK BEN IK HELEMAAL VERGETEN OM TE VERTELLLEN WIE IK EIGENLIJK BEN! WHAT A SHOCK:O IK WOON IN UTRECHT SINDS EEN PAAR MAANDEN EN HET BEVALT ME ENORM HIER! IK KOM DUS UIT ROTTERDAM VANDAAN, DUS HET IS HIET HEEL RUSTIG VIND IK! DAN WOON IK NOG BIJ DE STAD OOK! IK DOE EEN OPLEIDING OP DE ROC ASA IN UTRECHT :) HALFUURTJE VAN MIJN HUIS! SAMEN MET MIJN VRIEND DANI KUPERS, WOON IK SAMEN!


Gastenboek

Schrijf in gastenboek

Totaal: 3 berichten.


Naam: ImonlineAlive (0) Datum: 2013-09-18 12:30:44
Hoi Shirley. We zagen je pas even in de chat. Je was weer heel snel weg. Kom je nog eens langs om gezellig met ons te praten? Verder het beste met jou hoor.

Naam: iAniek (15) Datum: 2012-08-20 12:43:51
Waauw, gave achtergrond!!

Naam: Toynha (94.23.1.28) Datum: 2012-08-11 05:19:16
That addresses several of my concrnes actually.