hazel_fenella Voeg toe als vriend Stem topsite!
Bezoekers vandaag: 2 Bezoekers Totaal: 1017 Punten deze maand: 0 Punten totaal: 1 Home - Inloggen - Aanmelden - Zoeken
- Vrienden


Profiel informatie
Naam hazel 
 
Leeftijd 22
Woonplaats veenendaal 
Provincie Utrecht
Geslacht vrouw  
Msn / Icq hazel_fenella@hotmail.com 
Heeft webcam Nee 
Vrienden (totaal: 0)
voeg toe als vriendHome
Regels
Webmiss
Site
portofolio
Contest
Spotlights
Button
Stem&GB
Einde

Home

Hooi Gastjuuus... ! ...

Welkom op my site..   Cool dat je eehm kijkt, en leest..                          Ik heb een layout van: Amsterdamse club kids..                                     vin je het niet mooi ?? Dan heb je maar pech... :P                                   Verder veel plezier met lezen..  Weet niets meer te babbelen..

                                           ADIOS      

Regels

1. geen stome berichten !!!                                                     2. Stem mag aaltijd !!                                                               3.geen scheldwoorden A.U.B                                                 4.my site verder bekijken..                                                     

                   ADIOS

 

Webmiss

Naam: Nikischa                                                                                               Bijnaam: Kischaa                                                                                            Leeftijd: 11                                                                                                        Skool: ... Zuid...                                                                                                 Lievelings eten: PIZZA                                                                                    Lievelings Drinken: Cola                                                                                Lievelings kleur: Vel groen & Vel Roze                                                      Geboorte datum: 25-07-1997                                                                       Hobby',color6=
Gastenboek

Schrijf in gastenboek

Totaal: 4 berichten.


Naam: xx_Felicia_xx (12) Datum: 2007-08-09 09:40:09
Heb jij dat dan ook dat je die geesten s’avonds ziet? of wat heb jij dan Doegg xx Felicia

Naam: xx_Felicia_xx (12) Datum: 2007-08-08 21:28:49
Ohja.. heb jij dat zeg maar ook van die schaduwen en dat gekijk en ken jij dat char at medium dat ze met de geesten communiceert is dat echt waar?

Naam: xx_Felicia_xx (12) Datum: 2007-08-08 21:24:12
Heeee Je hebt echt een toffe site man !! Neem ook eens een kijkje op mijn site en wil je dan een berichtje achterlaten en misschien ook eventjes stemmen en misschien met één van mijn contesten meedoen Doegg xx Felicia en ik heb 2 vraagjes wat doe jij voor een werk zeg maar en kan het zijn dat ik geesten zie want soms zie ik schaduwen bijvoorbeeld als ik op bed lig. dan lijkt dat er iemand naast mijn bed staat en dat er mensen op de muren klimmen en soms voel ik of er iemand naar mij kijkt terwijl er niemand is. eigenlijk vind ik dit best akelig. Schrijf je in mijn GB? Bedankt

Naam: Riona (86.87.133.41) Datum: 2007-08-08 21:11:01
(W) zoooo jij hep veel berichten haha